Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Eğitiminize Bizimle Maaliyetsiz Devam Edebilirsiniz... .
Feature image

Öğrenci Vizesi

1- Pasaport - (Pasaport sahibi tarafından imzalanmış - Temdit süresi en az 1 Yıl ve Pasaporta kayıtlı seyahat edecek kişi kadar boş vize sayfasının bulunması gerekmektedir. Pasaportun ''Açıklamalar'' ile ''Gümrük ve döviz kayıtları'' sayfalarına vize basılmamaktadır!!) 
2- Vize Talep Formu (Başvuru sahibi tarafından eksiksiz olarak doldurulup imzalanmalıdır)
(Vize Başvuru formu için tıklayınız)
3- Yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz 2 adet vesikalık resim (Bkz: Fotoğraf özellikleri) 
4- 18 yaşından küçükler için Ebeveynler tarafından imzalı İstenilen ülkenin Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi 
5- Öğrenci Belgesi (Orjinal ve Yeni tarihli)
6- Muvafakatname; Konsolosluk tek başına yada Anne-babadan herhangi birisi ile seyahat edecek 0-18 arası çocuklar için, Anne ve babadan noter onaylı muvafakatname istemektedir.
7- Ebeveyn’lere ait iş evrakları
8- Banka hesap cüzdanları fotokopileri (güncel tarihli - hesap hareketli ve bakiyesi bulunan) 
9- Tapu fotokopileri (Var ise) 
10- Araç ruhsatı fotokopileri (Var ise)

11- Konfirmeli otel ve uçak rezervasyonu 
12- Vize ücretinin yatırıldığı Banka dekontu

13- Üniversite, dil kursu, staj göreceğiniz yere kaydınızı belirten belgeler refarans numaraları

ajans@ymkajans.com